29 Ocak 2010 Cuma

İnternetten Para Kazanma

Posted on 10:57 by UzmanBlog

İnternetten Para Kazanma

İnternetten para kazanma diyince akla gelen ilk şey Reklam siteleridir. En kolay para kazanma yoludur. Aşağıda para kazabileceğiniz siteler yer almaktadır..

Google Adsense
- Google sistemidir. Parayı Dolar üzerinden verir TL vermez ve Her siteyi kabul etmez..

www.adhood.com - Reklam firmasıdır. Sitenize çeşitli şekilde ve boyutlarda reklam ekleyip, tıklama başına para kazanırsınız.

www.adtech.com - Reklam firmasıdır. Sitenize çeşitli şekilde ve boyutlarda reklam ekleyip, tıklama başına para kazanırsınız.

www.hepsiburada.com - Alışveriş sitesidir ancak reklam sistemide vardır. Sitedeki satılık eşya vs şeylerin bannerlerini sitenize ekleyip tıklama başına para kazanırsınız.

www.gittigidiyor.com - Alışveriş sitesidir ancak reklam sistemide vardır. Sitedeki satılık eşya vs şeylerin bannerlerini sitenize ekleyip tıklama başına para kazanırsınız.

www.adport.com - Reklam firmasıdır. Sitenize çeşitli şekilde ve boyutlarda reklam ekleyip, tıklama başına para kazanırsınız.

www.superteklif.com - İlginç bir sistemdir. Anketlerden, Telefonunuza gelen Sms'lerden, e-Mail'inize gelen reklamlardan ve Süperteklif'e götürdüğünüz üyelerden para kazanırsınız. Çevreniz geniş ise dayayın sırtınızı Süperteklife..

Yazar : mR.Sinan

No Response to "İnternetten Para Kazanma"

Leave A Reply